AIR MUTIARA AS-SYIFA TINGGI ALKALI|GARAM MUTIARA TINGGI ALKALI

MENGAPA MEMILIH PRODUK KAMI?

tinggi mineral

Kami adalah Alkali + Minerals (Zink, Magnesium, Kalsium)

kalium

Kami bebas Kalium. Penyelesaian kepada pesakit buah pinggang yang memerlukan Alkali + Minerals

bawa

Alkali cepat turun nilai PH. Namun formula kami adalah kekal Alkali 8.5~10.5. Ya! Bawalah kemana-mana dan simpanlah dimana-mana. Tidak kira cuaca panas sekalipun ia kekal Alkali tinggi. 

AIR MUTIARA AS-SYIFA TINGGI ALKALI

Fungsi utama Air Mutiara As-Syifa ialah ia mampu mengesan organ bermasalah, membuang toksin dan seterusnya merawat organ bermasalah tersebut.

Setiap dari individu adalah berbeza rasa apabila ia diminum. Ada yang merasa payau, manis, pahit, masam, masin, kelat, hanyir, loya, berangin dan juga mungkin muntah apabila diminum. Ia mengesan penyakit melalui lidah.

Untuk mendapatkan kesihatan, anda dinasihatkan meminumnya sehingga merasa payau atau manis.

GARAM MUTIARA TINGGI ALKALI

Garam Mutiara adalah merupakan program nutrisi dalam kehidupan seharian anda. Dalam kajian makmal garam ini bebas protein dan sesuai untuk mereka yang mengalami masalah gout. Ia juga amat baik untuk pesakit darah tinggi kerana jelas garam ini adalah Alkali tinggi justeru mampu melancarkan peredaran darah pada tubuh.

Kebanyakan garam yang anda gunakan adalah bersifat asid. Mulakan hari anda dengan mencampurkannya pada setiap masakan. Hal ini juga khusus untuk pesakit kronik dan kenser.

ARROW2

Sabda Nabi s.a.w.:

“Sesungguhnya kamu mempunyai tanggungjawab utk menunaikan hak terhadap tubuh badan kamu.”

(Hadis Riwayat Bukhari)

Sabda Nabi s.a.w. :

“Allah tidak menurunkan suatu penyakit itu kecuali diturunkan bersamanya ubat.”

(Hadis Riwayat Bukhari)

Sabda Nabi s.a.w.:

Dalam satu peristiwa, orang Arab Badwi telah datang kepada baginda Nabi dan mereka bertanya: “Ya Rasulullah adakah kami perlu berubat?” Maka sabda Nabi : “Ya, wahai hamba Allah hendaklah kamu berubat sesungguhnya Allah tidak meletakkan suatu penyakit itu kecuali diletakkan bersamanya ubat kecuali satu penyakit sahaja.” Maka mereka bertanya, “apakah penyakit itu?” Sabda Nabi : “Penyakit itu ialah ‘tua’.”

(Hadis Riwayat Ahmad)

Sabda Rasulullah s.a.w. lagi yang bermaksud:

“Orang mukmin yang kuat lebih baik dan disukai oleh Allah daripada orang mukmin yang lemah.”

(Hadis Riwayat Muslim)

Agama Islam juga meletakkan kesihatan dan kesejahteraan di tempat yang pertama selepas keyakinan (keimanan). Ini berdasarkan Sabda Nabi s.a.w. yang bermaksud:

“Mintalah kepada Allah kesihatan dan kesejahteraan kerana sesungguhnya tidak ada perkara yang lebih baik dari kesihatan selepas keyakinan(iman).

(Hadis Riwayat Ibnu Majah)